Étterem

• Daniel & Frére Restaurant, Sushi & Grill

Az éttermet üzemeltető testvérpár, távoli országokból “gyűjött” tapasztalataikat és tudásukat a helyi igényekkel összegyúrva alakította ki a szálloda éttermének kínálatát, mely ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel. Ez páratlan gasztronómiai élményt jelenthet az arra fogékony emberek számára, és kellemes meglepetésben részesíti a tapasztalatlanabb érdeklődőket is. 

Sushi összeállításaik Európa és Japán kiváló éttermeiből származó receptek alapján, nagyszerű nyersanyagokból gondosan összeválogatva készülnek.

Az Artis Café éttermünket kisebb rendezvényekre, üzleti ebédekre, borkóstolókra és hangulatos vacsorákra, céges vagy privát vetítésekre ajánljuk.

Kezdje a napot bőséges büféreggelinkkel, ebédeljen vagy vacsorázzon üzleti partnereivel, kóstolja meg kávé- és koktélspecialitásainkat.

* * *

Rendkívül változatos büféreggelit kínálunk vendégeinknek, minden nap 7:

00 és 10:00 óra között,

Svédasztal választékunkban a legfrissebb és legmagasabb minőségű alapanyagokból összeállított reggeli finomságokat találják: 100%os gyümölcslevek, hidegtálak, friss gyümölcsök, joghurtok, sajtok, házi készítésű lekvárok és pástétomok, és klasszikus reggeli ételek (ham&eggs és különféle tojásételek).

 * * *

 Alkoholmentes italok és koktélok széles választéka várja bárunkban. Lépjen ki a város forgatagából, hagyja háta mögött a munkát és kóstolja meg bárunk kávé- és koktélspecialitásait, borkülönlegességeinket

 Az Artis Cafe nyitvatartása:10.00 – 22.00 óra

Pénteken és szombaton: 10.00 – 02.00

 
  * * *

Ebédszünet a kollégákkal, vagy egy gyors ebéd üzleti partnerével, ügyfelével?

Hétköznaponként éttermünk elsőrangú napi menüvel várja Önt és partnereit!

Állítsa össze 2-, 3-, vagy 4 fogásos menüjét ízlése szerint.

A menü ára: 2.500,- Ft / 3 fogás, 3.150 / 4 fogás

 

Éttermünk nem csak szállóvendégeink számára áll nyitva, várjuk a városnézésben elfáradt turistákat, az elfoglalt üzletembereket és bárkit, aki különleges gasztronómiai élményre vágyik akár reggel, délben, vagy este!